Home / Fritid / Dating på nettet

Dating på nettet

Nogle er bare de fødte scorekonger og har sine scorereplikker i orden, og har ikke nogle problemer med at score en pige eller fyr som de møder enten i byen, eller til diverse sociale arrangementer. Men der er også en stor gruppe af danskere, som bare ikke har selvtilliden, eller modet til bare at henvende sig en person som de ikke kender. Slet ikke hvis den person står sammen med en flok af deres venner eller veninder.

Det er her dating på nettet har sin berettigelse. Her kan du i ro og mag, sidde stille bagved din skærm, og skrive med en person personligt, uden at du skal tage stilling til om hendes eller hans venner kigger med. Når man netdater, så har du muligheden for at være dig selv 100%, men en ting netdating ikke løser for dig, det er at du skal være villig til at tage skridtet ud i den virkelige verden, for at møde personen du har skrevet med.

Netop mødet kan være grænseoverskridende for mange personer, det med at træde ud af sin komfort zone, og mødes med den personen i den anden ende.

Men dating på nettet er en frelser for mange. Men det kan også være svært at komme i kontakt med hende, eller ham du finder interessant. Her er et par gode råd til hvordan du kan gribe det an:

  • Udfyld din profil helt – Jo bedre indtryk personen får af dig, jo bedre er det.
  • Prøv at undgå opremsninger, og tag et humoristisk syn på tingene. Vær gerne lidt selvironisk.
  • Billeder sælger – Men lad være med at tage et billede hvor du står i et rodet værelse, eller gemmer dig bagved en skihue eller et par solbriller. Vis dine øjne og smil.

Der er mange forskellige dating sider på nettet. Hvis du er til den lidt mere frække dating, så se denne oversigt over sexdating sider.

About zhenzar

Check Also

En helt særlig dag

Ens konfirmation er oftest en hel speciel dag for en. Derfor er det også vigtigt at man har det godt, da det skal være en rar ting at tænke tilbage på. Både kirketuren, festen og det at være sammen med ens fam...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *