Home / Fritid / En helt særlig dag

En helt særlig dag

Ens konfirmation er oftest en hel speciel dag for en. Derfor er det også vigtigt at man har det godt, da det skal være en rar ting at tænke tilbage på.

Både kirketuren, festen og det at være sammen med ens familie og venner. Blå mandag er dog også noget særligt. Det er meget forskelligt, hvad man laver på ens blå mandag, da det er mest op til dem man skal konfirmeres sammen med eller ens klasse. Nogle vælger at holde det sammen med ens klasse, mens andre vælger at være sammen med ens tætte venner eller veninder.

Igen er det meget forskelligt hvad man vælger at lave. Det er typisk noget hvor alle har det sjovt og hyggeligt. Nogle vælger dog også at bruge nogle af de konfirmationspenge, som de har fået. Du kan læse mere om konfirmation ved at klikke her.

Tilpas i ens tøj

Tøjet til konfirmanden er normalt meget vigtigt for dem. Især for pigerne, når de skal til at vælge deres tøj. Det udelukker dog ikke drengene, for de kan også godt gå op i deres konfirmationstøj.

Når pigerne skal vælge deres kjole, tager det oftest et par kjoler eller flere. Man behøver dog ikke have en kjole på, hvis det ikke er noget som tiltaler en. Et par pæne bukser og en fin trøje er også en mulighed. Der er mange muligheder, bare så længe at man selv føler, at det tøj man har valgt, er det helt rette. For man burde have det godt på ens særlige dag, så derfor skal man huske at føle sig tilpas.

På selve dagen kommer der sikkert til at blive taget billeder af konfirmanden, om det er professionelt eller af familie er op til en selv. Det er endnu en grund til, at man føler at kjolen eller tøjet man har valgt er perfekt.

Den perfekte kjole

Hvis konfirmanden vælger at have en kjole på, på den store dag, er der en del der skal tænkes over. Måske har hun allerede et billede af kjolen i hovedet eller et par ideer til, hvordan den skal være. Men hvis hun ikke har det, kan det godt være lidt svært at finde den helt rette.

For der er meget man skal tænke over når man skal vælge sådan en kjole, men du kan læse mere om konfirmationskjoler her. Selvom det kun er en dag man skal have den på i, er det stadig vigtigt at det er den helt rette man har valgt.

De fleste vælger at gå med den traditionelle hvide kjole. For sådan har det næsten altid været, at man valgte den hvide kjole. Men med tiden er det blevet mere populært at tænke ud af boksen, og måske gå efter en anden farve.

Der er også mange andre ting, som kan gøre ens konfirmationskjole noget helt særligt. Man kan vælge en med blonder, lange ærmer, eller en som har et helt specielt mønster man godt kan lide. Noget andet man kan gøre, er selv at gøre den personlig. Hvad end det er ved at tilføje lidt farve eller lignende.

Når man så har kjolen på, og det føles helt perfekt, ved man bare, at det er den.

About zhenzar

Check Also

Få det flotteste skæg

Skæg er rigtig flot og der er mange mænd, der gerne vil have det. Det er helt forståeligt, da det kan se rigtig godt ud. Hvis du gerne vil gro dit skæg, så er det vigtigt, at du passer det og nogle gange trimmer det. De...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *