Home / Fritid / Hvad er afbudsrejser til Malta all inclusive?

Hvad er afbudsrejser til Malta all inclusive?

Er din nysgerrighed falset på den smukke feriedestination Malta? Så har du formentligt set en del forskellige udbud af rejser hertil. Ved nogle af dem står der ”all inclusive”. Men hvad er det der all inclusive egentlig? Og er det noget, der kan betale sig, og er det overhovedet noget for dig? Det kan du blive klogere på ved at læse med videre.

Hvad er all inclusive? Og hvorfor er all inclusive ikke det samme alle steder?

Selve begrebet ”all inclusive” lægger jo op til, at alt er inkluderet på ferien. Det er også på sin vis rigtigt. Men som ved så mange andre begreber, så er dette blevet drejet og tilpasset de enkelte kulturer og hoteller. Det er derfor ikke altid det samme, der er med i prisen, når du booker en rejse, selvom der står, den er med all inclusive.

For det første, så bør du kigge på hotellets stjerner. Er det et 4-stjernet eller et 5-stjernet hotel, så er der ofte mere med i prisen, end hvis der er tale om et 3-stjernet hotel, der også udbyder all inclusive. Priserne på hotellet med flere stjerner er naturligvis ofte lidt højere, da du får mere kvalitet for pengene. Nogle af de ting, der kan variere, er ting som:

Nogle hoteller tilbyder kun morgenmad, hvorimod andre hoteller tilbyder tre faste måltider henover dagen. Dertil kommer, at du på nogle hoteller har fri adgang til snacks og mellemmåltider hele dagen. Du kan derfor til hver en tid gå ned og tage for dig, når sulten melder sig. Nogle tilføjer ydermere fri bar til deres all inclusive. Her har du fri adgang til lækre drinks hver dag.

Den eneste måde at være helt sikker på, hvad du får med i prisen, er dog ved at undersøge specifikationerne på den enkelte rejse, så kan se, hvad det enkelte hotel tilbyder som en del af deres all inclusive.

Der er flere fordele ved at vælge afbudsrejsen til Malta med all inclusive:

  • Det giver et godt overblik over feriens samlede omkostninger
  • Det er nemt og bekvemt
  • Det er ofte billigere end at gå ud og spise hver dag

Du kender måske godt det, at man ikke helt kan finde ud af, hvor mange penge man skal tage med på ferien. Ved at vælge all inclusive, så ved du, hvad du kommer til at skulle bruge i forhold til mad og forplejning, og du risikerer derfor ikke at stå halvvejs på ferien og skulle spinke og spare for at få pengene til at række. De penge, du medbringer, er derfor udelukkende til sjov, oplevelser og souvenirs.

Hvis du går ind på Rejsetilbud.dk, så kan du se en oversigt over billige afbudsrejser til Malta, der indebærer all inclusive. Ved at vælge en færdig pakke med hotel og rejse, der har all inclusive fra Rejsetilbud.dk, så sparer du besvær ved at sammensætte en ferie selv og du sikrer dig, at du kan gøre brug af de bedste tilbud.

About zhenzar

Check Also

En helt særlig dag

Ens konfirmation er oftest en hel speciel dag for en. Derfor er det også vigtigt at man har det godt, da det skal være en rar ting at tænke tilbage på. Både kirketuren, festen og det at være sammen med ens fam...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *