Home / Fritid / Jeg mangler en gamer stol

Jeg mangler en gamer stol

Jeg er efterhånden en erfaren gamer og har gamet på rimeligt seriøst plan i 3 år. Dog har jeg aldrig haft en rigtig gaming stol. Alle mine kammerater som jeg gamer har alle en god ergonomisk gamer stol. Derfor tænkte jeg at det var min tur til at få en.

Jeg har kigget på et hav af modeller af stole. F.eks. har jeg kigget på en DXRacer KING Gaming stol og en Corsair Gaming T1 Race stol, men hvilken af disse er bedst? Begge stole siger, at de sikrer en fantastisk støtte og komfort. Det jeg specielt er på udkig efter, er en med noget støtte til lænden og nakken. Det stolen skal kunne er at holdere til længere tids gaming. Gerne i op til 8 timer ad gangen. Udover det er jeg en stor dreng på 120 kg., og jeg har læst, at det ikke er alle stole, der er velegnede til store gutter som mig. Jeg spiller selv meget Counter-Strike og DOTA og her er det meget vigtig at sidde i den rigtige position i længere tid.

Jeg søger gerne en gamer stol der er brugt, den skal dog være i god stand. Det er vigtigt, at der er justerbare armlæn, samt justerbare lændestøttere, da jeg så småt har mærket lidt til nogle rygproblemer på det seneste.

Er der nogle af jer andre der kender til disse problematikker med ondt i ryggen og dårlige stole med for lidt støtte? Jeg arbejder med stillesiddende arbejde og har selv en kollega der virkelig har haft smerter i ryggen. Han har gået til fysioterapeut og prøvet flere forskellige løsninger, dog uden resultat. Dog hjalp det da han fik en ergonomisk rigtig stol og begyndte at dyrke mere regelmæssig motion. Jeg håber ikke, at jeg får samme tur med min ryg. Så nu har det bare at hjælpe en ny stol til værelset.

Man kan præstere bedre på lang sigt med en god gaming stol

Forleden så jeg et program om gamere på Discovery Channel. Programmet var en dokumentar filmet over 4 uger, som satte fokus på 5 forskellige gamere og deres forberedelser op til de forskellige turneringer osv. Det var et meget interessant program, der med al tydelighed viste, at gaming på højt plan er kommet for at blive. Det jeg fandt mere interessant og som måske kan være en hjælp til jer andre gamere der læser med, var at en undersøgelse i forbindelse med programmet havde påpeget, at den rette stol havde hjulpet de forskellige gamere til bedre resultater, når de spillede Counter strike go, Dota osv.

Undersøgelsen viser for mig, at det bare er uhyre vigtigt at kroppen har det godt, og at den ikke lider overlast, når man sidder ned og spiller i så mange timer. Dog sagde de forskellige gamere også, at det var vigtigt for, at komme op at stå og holde en pause engang imellem.

Alt i alt håber jeg, at nogle af jer derude kan hjælpe mig med at finde en god gamer stol. Jeg håber endvidere også, at I gør jer tanker om de rette stole og ergonomiske redskaber.

Læs eventuelt denne guide, der kan hjælpe dig med at afklare hvilke gamer stol du skal købe.

About zhenzar

Check Also

Få det flotteste skæg

Skæg er rigtig flot og der er mange mænd, der gerne vil have det. Det er helt forståeligt, da det kan se rigtig godt ud. Hvis du gerne vil gro dit skæg, så er det vigtigt, at du passer det og nogle gange trimmer det. De...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *