Home / Fritid / Tag på musikefterskole på Øse

Tag på musikefterskole på Øse

Prøv din indre musiker af og tag på Øse Efterskole, hvor du kan gå på musiklinjen et helt år og i den grad både få rykket grænser og blive langt bedre med stemmen eller med dit instrument.

Har du en sanger i maven? Måske en pianist? Eller har du bare altid været vild med musik uden at have fået muligheden for at spille et instrument? På Øse Efterskole kan du komme på musiklinjen, og her er der masser af spændende muligheder både for dig, der ikke har noget særligt kendskab til musik, når du kommer, men også til dig, der har haft musik inde under huden i rigtig lang tid efterhånden.

På skolen får du mulighed for masser af musikundervisning både i grupper og individuelt, du får lov til virkelig at blive udfordret i dit kendskab til musik, som det er, når du kommer, og så får du en masse fede oplevelser med dig. Hvis du ikke er vant til at stå på en scene og fremføre noget, der har med musik at gøre, så får du virkelig også prøvet det af. Måske du endda synes, at grænserne bliver presset lige lovlig meget. Men det er en god ting, for det vil komme til at gavne dig vildt meget fremover. Du vil komme til at være meget mere selvsikker og tryg i det, du gør, når først du har prøvet at stå frem foran folk.

Du får også lov til at prøve at indspille musik i et studie, og på den måde kan du forbedre dig selv ved at høre dig selv og din stemme eller dit instrument og på den måde blive klar over, hvor du kan blive bedre. Læs mere her, hvis dette har fanget din interesse.

About zhenzar

Check Also

Få det flotteste skæg

Skæg er rigtig flot og der er mange mænd, der gerne vil have det. Det er helt forståeligt, da det kan se rigtig godt ud. Hvis du gerne vil gro dit skæg, så er det vigtigt, at du passer det og nogle gange trimmer det. De...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *